Ειδήσεις από τo Μυρμηγκάνα TV

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Δύο ομάδες ανέλαβαν να καλύψουν δημοσιογραφικά την εισβολή στο Τζιτζικόνι, τις εξελίξεις από το μέτωπο του πολέμου, την προδοσία, τη νέα εισβολή των Μυρμηγκονόμων, καθώς και την εξέγερση που οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος των Μυρμηγκονόμων.

Δελτίο ειδήσεων: Έκτακτα νέα!

Δημοσιογράφος 1: Κυρίες και κύριοι, αυτή τη στιγμή σας ενημερώνουμε πως μία τζιτζικούλα έχει ξεσηκώσει όλη τη Μυρμηγκάνα. Περισσότερα νέα από τον Χρήστο Μυρμηγκολάο.

Δημοσιογράφος 2: Ευχαριστώ Νίκο. Όντως, στην κεντρική πλατεία ελέγχου της Μυρμηγκάνας επικρατεί μεγάλη σύγχιση ανάμεσα στους Μυρμηγκοπολίτες και τους Μυρμηγκονόμους. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, αλλά έχουμε εντοπίσει την αιτία. Το πρόβλημα αυτό προέρχεται από μία μικρή Τζιτζικούλα, η οποία έχει πάρει μια μικρή φλογέρα από τα γνωστά σε μας απαγορευμένα αντικείμενα. Ευτυχώς για εμάς ένας Μυρμηγκοπολίτης βρίσκεται εδώ για να μας ενημερώσει. Κύριε Μυρμηγκοπολίτη, τι γνωρίζετε για την υπόθεση;

Πολίτης: Καθώς συζητούσαμε την καταδίκη του Μύρμηγκα του Μέγα, η μικρή Τζιτζικούλα πήρε την φλογέρα και άρχισε να παίζει μια γλυκιά μελωδία που τους μάγεψε όλους.

Δημοσιογράφος 1: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κύριε. Αυτά ήταν τα συνταραχτικά νέα της Μυρμηγκάνας. Καλή σας νύχτα και χαρούμενα μυρμηγκόνειρα.

Νίκος, Παύλος, Ηλίας